“Buddy Bergen” inviterer til konsert på Kvarteret med Jitney, Gulkins og Nations of the Soul.

21:00 – Dørene åpner
22:00 – Nations of the soul
22:45 – Gulkins
23:30 – Jitney

Billettpris: Gratis for Buddy Bergen-medlemmer.
50,- ellers
Billetter kjøpes i døra.

Aldersgrense: 20 år (18 med studentbevis)

Jitney

Musikken er energisk, gal, fin og enorm til tross for at det bare er tre stykker i bandet. Fuzzbass høres ut som et orgel, gitar høres ut som synther og sinnssyke trommer med sampling og effekter. Alt i alt høres det ut som en vill kjærlighetsaffære mellom solen og månen. Musikken blir dratt hardt i flere retninger, men all lyd som blir generert høres ut som Jitney’s egen industrielle indie-rock. “Spiller fordi hver dag kan være den siste.” Fokuset er å skape god musikk som er utfordrende både for lytterne og seg selv, men som likevel skal ha elementer som er lett å feste øret til.

I 2012 kåret Lydverket musikkvideoen “Industry Of Violence” til en av ukens beste musikkvideo, i tillegg til at den samme låta ble anbefalt av urørt-redaksjonen. Låten “Bystøv” kom til liv da Jitney samarbeidet med Frode Grytten, en verdenskjent forfatter fra samme hjemby, Odda.

Våren 2013 slippes debut- EP på ABC Tunes

Følg dem på FacebookTwitter og Instagram.
Hør dem på Urørt
Sjekk ut Hjemmesiden

Gulkins

Gulkins spiller alternativ rock med tydelige referanser fra post punk-bevegelsen. En sjanger med sine røtter i 70-talls-punk, men med et mer komplekst og eksperimenterende lydbilde. Musikken vier rikelig med plass til gitararrangement med et høvelig utvalg av effekt legging. Vokalen viser på sin side en skiftende fokus på rytmikk og melodi, og kan sammenlignes med den utforming en hadde i band som Magazine og The Birthday Party. Sistnevnte er for øvrig noen av inspirasjonskildene for bandets helhetlige sound.

Bandet består av 5 gutter i alderen 23-27 år, med besetning på vokal, slagverk, bassgitar og to elgitarer. Gulkins har siden høsten 2010 hatt regelmessige konserter i Bergen og omegn.

Sjekk ut Hjemmeside
Hør de på Urørt
Følg de på Facebook

 

Nations of the Soul

Duoen Nations of the Soul, består av brødrene Mikael og Lucas Roussel. Stilen er akustisk og kan sies å være en kombinasjon av blues og pop. Tekstene gjenspeiler både de dårlige og de fine sidene ved livet.

Sjekk ut låta pretty mistakes

Sjekk de ut på Facebook