Majorene er tilbake på Kvarteret, lørdag 24. november!

Kjøp billetter på billettservice eller et av deres utsalgssteder.
Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker. 

Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)

Major Parkinson feirer avslutninga av 2012 med en retur til Kvarteret, og det er ikke umulig at dette blir siste gang noensinne du kan få sett majorene i konsert. For tenk om mayaene har rett, at 21. desember 2012 markerer slutten på vår tidsregning, at vår sivilisasjon vil oppleve en dramatisk overgang inn i en ny epoke og at menneskeheten må finne en ny måte å leve på?

I så fall kan det bli vanskelig å få sett Major Parkinson live framover. For i den nye tidsalderen er det slett ikke sikkert at det vil finnes musikk. I hvert fall ikke med det første. Om man plutselig befinner seg midt i et post-apokalyptisk Bergen er det heller ikke sikkert at tanken på å gå på konsert er spesielt nærliggende. Når Ulriken har blitt til en frådende vulkan og apokalypsens fire ryttere åpenbarer seg over Askøy er det sannsynligvis best å komme seg av gårde.

I teorien er det jo også mulig at alt vil forbli som det er inntil videre. At ragnarok utsettes på ubestemt tid. Ingenting hadde vel egentlig vært bedre. Men i så fall kan du få oppleve dommedagsstemning likevel, når Major Parkinson drar sitt forrykte univers inn i Teglverket 24.november.  Som alltid bys det på gammelt og nytt i styggfin kombinasjon. Dette inkluderer også innslag fra majorenes tredjealbum, som slippes til neste år, hvis verden står til påske.

Følg dem på Facebook.
Sjekk ut Facebook-eventen.
Hør dem på Spotify.
Sjekk ut hjemmesiden deres.