Up & Coming er et konsept hvor Bergen Realistforening vil fremme Bergens mange nyoppstartede band ved å gi dem sjansen til å spille på byens beste intimscene: Teglverket på Det Akademiske Kvarter. For at så mange som mulig skal kunne se Bergens neste musikkstjerner, vil alle konsertene være gratis! Les mer her

21:00 – Dørene åpner
22:00 – Blomstereng
22:45 – Suppose
23:30 – Punch

Gratis inngang

Blomstereng

“Selv når snøen har begynt å legge seg ut over Bergens gater, er det alltid sommer når Blomstene fra metall bandet Blomstereng spiller opp til dans.”

Blomstereng er et progressive hardcore band fra Sotra som opplever stor utvikling på kort tid. Bandet har allerede klart å bygge opp en imponerende CV med tanke på deres unge alder og korte karriere. De har spilt inn en demo med to sanger som begge toppet listen for mest spilte metall sang på P3 urørt i noen gode uker. Blomstereng fikk sitt første gjennombrudd med at de vant Rock12-24 (2011) konkurransen i Åsane der 24 band fra Bergen kjemper om å bli byens beste band. Begrunnelsen lød som følger fra den daværende lederen av Hulen:
«Dette er et band som skiller seg ut i metall sjangeren og de er et annerledes band som viser stor dyktighet, samtidig som de har et søtt navn: Blomstereng.»

Suppose

“Suppose. Et alternativ rock band som er det eneste sikre alternative på at hver en mann kan få rynkene sine glattet ut av lydbølgene fra et og samme band” – Jan Teigen.

Suppose er et alternativ rock band fra Bergen.
Etter noen solide år i gryten er de nå klare for comeback med hele sin reise med inspirasjon fra Tony Hawk Pro soundtracket og det store legendariske 90 tallet, til den nyere hardcore æraen.
Med krutt i køllen og nytt materiale i gavesekken står scenen på Teglverket klar når for premiéren på den nye Suppose epoken.   Hør dem på MySpace.

Punch

Det her er Florøs desidert barskeste sønner.

PUNCH har på sitt 5. år som band endeleg tatt til vet og byrja å synge på norsk. Musikken er enkel, hardtslåande og lett å henge øyrene i med sine norske tekstar.
Det merkast godt at det nye PUNCH treffer et breiare publikum en tidlegare, og lovorda haglar. Bandet er blitt sammenligna med Honningbarna, Kvelertak, Skambankt og Oslo Ess.
På konsert får du ei testosteronbombe av eit band som framfører musikken sin med energisk innlevelse og speleglede. Med ein nær og unik publikumskontakt føler du deg hjarteleg velkomen inn i PUNCH si rockestue.

Dette er 346 kg med unge, svaltne og samkjørte rockere.

Bandet jobber pr dags dato med debutalbum som har release i 2013.
I mellomtida, “like” oss på Facebook, sjekke ut heimesida og høre på dei 2 smakebitane fra det kommande albumet.
Sjekk ut hjemmesiden og hør dem på Urørt.