Han er kanskje en av Norges uforutsigbare menn, men han kommer hvert fall helt sikkert på Kvarteret i oktober.
Billetter er tilgjengelig fom 17. september på billettservice eller et av deres utsalgssteder.
Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker. 

Da “Bare” Egil Hegerberg spilte konsert på Garage i vinter var han utkledd som en diger pølse.  Han trakk seg fra Spellemannsprisen i fjor fordi han var nominert med mange kvinner, og dukket plutselig opp med en gjesterolle i Nytt på Nytt. I fjor reiste han Norge rundt i serien “Bare Egil” på NRK, der han både plaget livet av og fascinerte lokalbefolkningen. Skjegget til Egil har til og med en egen fanside på Facebook. At mannen er uforutsigbar er en underdrivelse.

I tillegg til de store klassikerne som “Sko”, “Arne” og “Tagging kom han i sammenheng med serien på NRK i fjor ut med albumene “Norge på kryss og tvers Vol. 1 – Lokal vinking” og “Norge på kryss og tvers Vol 2 – Live på Rockefeller”. Her finner man blant annet noen av de lokale slagerne “Særpingane taper aldri”, “Hei Lyngdøl, ta deg ei øl” og “John Dee”, samt sinnsvake cover av blant annet Prodigys “Firestarter” og Rihannas “S&M”. Hver kveld settes settlisten sammen av Bare Egil Bands sinnrike setlistegenerator. Her er alle låtene til Hegerberg formatert i en A-, B- og C-liste slik at det hver kveld garanteres en unik blanding av gamle hits, nyskrevet materiale og obskuriteter. Dette blir alt annet enn kjedelig!

“Jeg gjør ikke det motsatte av det som er vanlig. Jeg gjør det motsatte av det igjen, og det motsatte av det motsatte av det som er vanlig, er jo det vanlige det.”

Følg han på Facebook og Twitter.
Sjekk ut Facebook-eventen.
Hør han på Spotify.
Blogg og hjemmeside for deg.