Kanskje med unntak av Bastøyferga, må Philco Fiction være noe av det beste som har kommet ut av at Vestfold og Østfold forener krefter.Kjøp billetter på billettservice eller et av deres utsalgssteder.
Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Bandet består av Bjarne Gustavsen (Ontz, Nina’s pace, Maria Mena), Turid Alida Solberg (We Sun) og Andreas Lønmo Knudsrød (Lama, Sacred harp, Blokk 5, Splashgirl), og har tilbragt sommeren på både Hove- og Øyafestivalen.

“Bandets andre plate, “Take It Personal”, er lastet med synthesizere som kan helbrede kjærlighetssorg , med drømmer om å stikke en tur innom Addis Abeba på 70-tallet, om Kate Bush på huleboerdiett , om meditativ østfolddisco, om gitarfri pop, om “Moses Josiah – maestro of the musical saw since 1947”. Innflytelse fra 80-talls synthestetikk og hip-hop bakes sammen med norske vintre i et elektroorganisk lydbilde som er dansbart og meditativt på en gang.”

Inspirert av Wildbirds & Peacedrums, Mulatu Astatke, Susanne Vega, Margo Guryan, Tom Waits, Janet Jackson, Kate Bush, Lykke Li, Steve Reich, Lijadu Sisters, Mf Doom, Blonde Redhead, Brian Eno, Erykah Badu og Sheila E. er dette en god og lovende blanding for et forrykende liveshow!

Bandet har tidligere gitt ut albumet “Give us to the Lions” (2010 – Brilliance Records), og har siden da opplevd økende oppmerkomhet for sine delikate pop-komposisjoner og stemningsfulle live-opptredener. Dette har sendt dem ut på turneer til Norge, Danmark, Italia, Nederland, England og USA og som support for Wildbirds & Peacedrums og I Blame Coco. NME, Drowned In Sound og Record Of The Day har gitt strålende kritikker. Nå gleder vi oss til å se dem i Teglverket.

Følg dem på Twitter og Facebook.
Hør dem på Spotify.
Sjekk ut eventen på Facebook.