Kom og dans med Sirkus Eliassen! Vi vet nemlig at du har hatt sangene på hjernen. Du lurer ingen.

Kjøp billetter på billettservice eller et av deres utsalgssteder.
Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker. 

Sirkus Eliassen består av brødreparet Erik «Glede» Eliassen og Magnus «Positivitet» Eliassen. Duoen debuterte sommeren 2011 med sangen «Hjem til dæ», som lå flere uker på VG-lista og på NRK P3s A-liste. Oppfølgeren, «Opp ned bak frem», kom i november samme år, og fortsatte i samme humoristiske og skamløse spor som debututgivelsen.

I februar i år kom den dansbare tredjesingelen, «Æ vil bare dans», som raskt ble lagt inn på A-lista til NRK P3, samt spillelistene til NRK mP3 og NRJ. Med låten har Sirkus Eliassen opptrådt på TV-programmer som Lydverket, Senkveld, Sommertid og VG-lista Topp 20 live fra Rådhusplassen, og høyeste plassering på VG-lista har vært 4. plass.

De tre første singlene har solgt til henholdsvis fire, to og seks ganger platina. «Før du går» er guttenes fjerde singel, og den sprudlende sommerlåten er for tiden A-listet hos NRK P3. Også den har nå solgt til platina.

Som et resultat av flere titalls konserter over hele landet i løpet 2012 har det ekstremt energiske brødreparet også vist seg som svært kompetente liveartister og stemningsskapere.

Selv sier de at den eneste regelen er at det skal være gøy når sirkuset kommer til byen. Og det tror vi absolutt at det blir.

Følg dem på Facebook og Twitter.
Sjekk ut Facebook-eventen.
Hør de på Spotify.
Sjekk ut deres egen hjemmeside