Up & Coming er et konsept hvor Bergen Realistforening vil fremme Bergens mange nyoppstartede band ved å gi dem sjansen til å spille på byens beste intimscene: Teglverket på Det Akademiske Kvarter. For at så mange som mulig skal kunne se Bergens neste musikkstjerner, vil alle konsertene være gratis!

21.00: Dørene åpner.
22.00: Mikael Birger
22.30: Eli Gauden
23.00: The Never Ever Band

Gratis inngang.

 

The Never Ever Band
The Never Ever Band spiller fengende kreativ popmusikk. Musikken er svært variert, en variasjon basert på erfaring og pur komposisjonsglede! Den musikalske spennvidden inkluderer, men er på ingen måte bergrenset til, dansbar pop med afroinspirasjon, britisk indie og massiv gitarbasert prog pop.

Sjekk dem ut på Urørt.

Eli Gauden
Den 21 år gamle jenta fra Nordheimsund faller under kategorien singer/songwriter. Musikken er en søt kombinasjon av både pop og jazzakkorder. Drømmen er å bruke musikken som et middel for noe godt, og nå håper hun å spre gleden videre på Kvarteret.

“Jeg spiller mest rolig, laidback, litt jazz-inspirert og letthørlig musikk. Ved å skrive tekster basert på og inspirert av livet og erfaringer får jeg uttrykt meg på min måte”

Sjekk ut Eli på Urørt.

 

Mikael Birger

I tillegg til å være medlem i Bergen Student-TV har Mikael Birger også et talent for musikk. Denne kvelden stiller
han med akustisk gitar. Stilen kan sies å være en kombinasjon av blues og pop, og tekstene gjenspeiler både de dårlige og de fine sidene ved livet.

Sjekk ut videoen “Pretty Mistakes” på YouTube.