Sist de gjestet Kvarteret fikk de publikum til å danse som gale iført bart. Vi gleder oss til en reprise den 27. september.

Kjøp billetter på billettservice eller et av deres utsalgssteder.

Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.
Sjekk ut eventen på Facebook

Da Urørtvinnerne og folkekjære Pony The Pirate offisielt ble lagt på is i 2011 valgte tre av guttene fra Vestlandet å satse alle kort på deilig dansbar synthpop. Ut av dette kom Supermale.. De svært dansbare analoge synthene ble omfavnet i Tyskland og Canada i fjor, mens det norske publikumet endelig skal få nyte til fulle en EP-trilogi, utgitt i Sept/Nov/Mars. Det er virkelig noe å glede seg over etter et tiår med skranglete gitarer og indierock.

Til tross for at trioen bare har holdt på i litt over ett års tid har de allerede spilt mange konserter i Norge, som klubbøya (Øyafestivalen), Oslo Fashion Week og Nordic By Nature i Festsaal Kreuzberg i Berling, samt et fullsatt Parkteateret under Get Dancy. Denne sommeren har de også vært å finne på blant annet Bygdalarm og Hovefestivalen. Trioen tilbrakte vintersemesteret i Canada i Greenhouse Studios som er mest kjent for Bon Jovi og David Bowie, der Produsent Digory Smallz tilbrakte 30 magiske dager med tre gale synthpoppere. Resultatet kan ikke bli annet enn superbra.

Sett av datoen og gjør deg klar for analoge synther og frisk dansing. Alle kler bart med Supermale på scenen!

Sjekk ut deres hjemmeside.
Følg dem på Facebook og Twitter.
Hør de på Spotify og Urørt.

Bowhill

Inspirert av band som Deadmau5, Lemâitre og selveste Supermale går Bowhill inn for å bli Norges nye electronikahåp.

Bandets første singel, ‘Bodhi,’ ble sluppet gjennom plateselskapet Acid Reflux 1 juni i år, og fanget fort interesse blant electronicafans. Da musikkvideoen til den første singelen ble lagt ut på YouTube fikk den hele 7700 treff de første 24 timene, og møtte en stor økning av fans i sosiale medier. Den andre singelen ‘Nidana’ kom i juli, og den tredje, ‘Samsara’, i august. Tradisjonen tro fortsetter de med å slippe én ny single på den 1. i hver måned. Det hele avsluttes i mars med debut-albumet Paramita, som samler sammen alle singlene i en helhet. Dette betyr at du til nå har hele fire singler du kan kose deg med når du venter! Konserten som support for Supermale er gruppas første offisielle live-konsert, og det går rykter om audio-visuelt show og dansere på scenen. Dette er ingen oppvarming du vil gå glipp av.

Følg dem på Facebook og Twitter.
Sjekk deres egen hjemmeside.
Hør dem på Spotify.