For kun 50,- kan du oppleve flere konserter, der i blant Eva & The Heartmaker og Bow to Each Other. Du kan få dansa fra deg der Marius Wiik styrer musikken. I tillegg kan du være med på Åpen scene i form av musikk og poesi.

OBS! Regn med stor pågang på enkelte arrangementer. Det er ikke mulig å forhåndskjøpe Helhus-billett, så kø kan oppstå inn til de forskjellige rommene på huset. Vi slipper ikke inn flere enn de forskjellige rommene har kapasitet til. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder.
Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis) 

Program

19.00: Poesiaften med Immaturus @ Grøndahls flygel- og pianolager
22.00: Singstar @ Maos Lille Røde
22.00: StåOppJazz: Dr. Kay and his Interstellar Tone Scientists @Storelogen
23.00: Klubb: Fresh house/tech/disco med DJ Marius. @ Tivoli
23.15: Konsert: Bow to each other @ Teglverket
00.00: Konsert: Eva & The Heartmaker @Teglverket
01.15: Konsert: NRWY @ Teglverket

Sjekk ut eventen på Facebook.

Eva & The Heartmaker

Vi gleder oss til et gjensyn med Eva & the Heartmaker, den norske pop-duoen bestående av Eva Weel Skram og Thomas Stenersen. Duoen har eksistert siden 2005 og jobber for tiden med sitt fjerde studio-album. Fjorårets album høstet god kritikk i hjemlandet med jubel og høye terningkast, og ga oss slagere som Mr.Tokyo, Signals, Gone in A Flash og tittelsporet Dominoes. De har i tillegg hatt en del radiospilling i utlandet, og vært innom topplistene i Danmark, Italia og Finland med flere låter. De ble også nylig nominert til MTV European Music Regional Awards i underkategorien beste norske akt. Her snakker vi gladpop fra øverste hylle!

Eva & the Heartmaker har de siste årene etablert seg som et dyktig liveband som har spillt mye i både innland og utland, og høster stadig gode anmeldelser for sine konserter. Det blir dansing, det blir hits, det blir gøy!

Følg dem på Facebook og Twitter.
Sjekk ut deres egen hjemmeside.
Hør dem på Spotify.

Bow To Each Other

Bow To Each Other er et Oslo-basert band bestående av Megan Kovacs og Gunhild Kristoffersen. De spiller elektronisk pop som bygges opp rundt sterke melodier, synthlinjer og enkle, tunge beats. Deres første EP, “I Don’t Hear All The Noise”, ble utgitt i desember 2011, og flere av sangene derfra har blitt varmt anbefalt på nettsteder som Urørt. I april 2012 var Bow To Each Other med som oppvarmingsband på Susanne Sundfør sin releaseturné i Norge, og mottok fantastiske tilbakemeldinger via Twitter og Facebook.

“…et band med fantastisk musikk og mye potensiale som fortjener å få en scene i Norge og  resten av verden”
Susanne Sundfør, sitert i Blikk

Følg dem på Facebook og Twitter.
Hør dem på Spotify.
Sjekk ut deres hjemmeside

NRWY

“nrwy” består av Erik Grov, Per Christian Grov, Amund Stokke, Sjur Vidar Lilleås og Lill Katrin Bødal, samtlige med årevis av musikkerfaring bak seg. Inspirert av band som Teenage Fanclub, Wilco, The Jayhawks og Fleetwood Mac (!) er bandet å finne en plass mellom indie og amerikanasjangeren. Bandet debuterte i fjor sommer med EP-en Corrections, innspilt i Sparkle Sound Studios med produsent Marius Kristiansen og mastret av Metropolis Studios i London (The Beatles, Led Zeppelin, Coldplay, White Stripes m.m.). Sommeren 2012 har de vært å finne på både Fresn, Malakoff og Øyanatt. Sent september reiser de på USA-turné og til Austin for å spille inn sin første plate, og byr på en eksklusiv generalprøve på Kvarteret!

Følg dem på Facebook og Twitter.
Hør dem på Spotify.

Dr. Kay and his Interstellar Tone Scientists

Forbered deg på et møte med dyrenes, vannets og skogens ånder, og bli med inn i den store intergalaktiske underbevissthet når det kosmiske teppet rulles ut for Dr. Kay and his Interstellar Tone Scientists.

Egenkomponert musikk og koreografi i tillegg til klassikere fra Sun Ra og Pharoah Sanders’ repertoar utgjør låtmaterialet. Hypnotiserende groover, sterke gjentakende riff og mantraer, ekstatiske utblåsninger og meditative spirituelle lydlandskap gir assosiasjoner til fjerne galakser. Toneforskerne går alltid på scenen ikledd sine utenomjordiske fargerike drakter – for å signalisere universell frihet og likhet for alle mennesker. Foran orkesteret har “The Zone” ved flere anledninger materialisert seg, og det ryktes at dette magnetiske kraftfeltet har magiske krefter som fra tid til annen leder publikummere inn i en tilstand av ekstatisk dans.

Det 9-manns sterke orkesteret frontes av åndelig veileder, shaman og spirituell mogul Dr. Kay, som med sin astrale krone viser vei inn i en åndeverden hvor tid og sted opphører. Ingen vet hvor han kommer fra eller hvor gammel han er, men det er tydelig at han gjennom sin meditative sang og formanende tale ønsker å spre fred, glede, sang og musikk på jorden og i hele universet.

Følg dem på Facebook og Twitter.
Hør dem på Soundcloud.