Ribozyme var support for lørdagens konsert med Opeth. 4. oktober spiller de på Det Akademiske Kvarter sammen med Trained to Bite!Kjøp billetter på billettservice eller et av deres utsalgssteder
Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker. 

Plateaktuelle Ribozyme signerte i fjor høst med Indie Recordings, og steg tidligere i år opp av undergrunnen med albumet Presenting the Problem med gjesteopptredener av med gjesteopptredener av artister som Jørgen Munkeby fra Shining og Fredrik Saroea fra Datarock. Bandet blir ofte sammenlignet med giganter som Tool, Filter, Nine Inch Nails og Sigur Rós, og har møtt stor begeistring både i norsk og internasjonal presse med blant annet 6/6 i Scream Magazine.

Vokalist og gitarist Kjartan Ericsson beskriver musikken som “Å kombinere kraft, presisjon og melodi på en upretensiøs måte. Vi er alltid på jakt etter et uttrykk eller en stemning som er større enn selve riffet.” – en uttalelse som bekreftes av deres stadig voksende konsertpublikum.

Finn ut mer om Ribozyme på deres egen hjemmeside.
Følg dem på Twitter og Facebook
Hør dem på Spotify

Med seg har de Trained to Bite, en Rockeduo fra Lillestrøm som med debutplaten ”Chewing Tobacco” fra 2011 fanget både kritikere og konsertpublikums interesse. Bandet spilte også med El Caco på deres vårturnè, og har blitt plukket ut av en profilert jury til å spille på årets Norwegian Wood Festival og Underwood.

Begge bandene har tidligere reist på norgesturné med El Caco, hvor liveshowene har blitt beskrevet som en kombinasjon av flammer og fyrverkeri – så her er det ingen grunn til å sitte hjemme en kald torsdagskveld.

Finn ut mer om Trained to Bite på deres egen hjemmeside.
Følg dem på og Facebook
Hør dem på Spotify

Kjøp billetter her