Duckwalk deg inn på fest med Oslos yndlinger som fortsatt dundrer ut beinhard
boogierock.

Kjøp billetter på billettservice eller et av deres utsalgssteder.

Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Backstreet Girls

Det er ikke mange band som kan komme fra en platetittel som «Sick My Duck» med ære og uanstendighet i behold. Med 18 album på bakbena har de har vært med på å definere Oslorocken siden midten av 80-tallet, og svinger fortsatt som besatte på de fleste konsertscener rundt om i landet. Denne gangen lover de å levere på Kvarteret. “Blandingen av AC/DC, New York Dolls og Ramones har fått flere til å nikke anerkjennende med en øl i hånden, til å hoppe sanseløst omkring, spille luftgitar, synge av full hals, eller til å danse rytmisk og gledesspredende med. Backstreet Girls er et adrenalinkick av et band som har satt sitt merke på norsk rock! Det er ingen som kan kombinere boogie, punk og rock ‘n’ roll slik de gjør det.” skriver Rockmag.

Så da er det bare å sette av datoen, stemme luftgitaren og møte feststemt opp 23. august i Teglverket.

Følg dem på Twitter og Facebook.
Hør dem på Spotify Sjekk ut eventen her

Diagnosis 666

Diagnosis 666 er i ferd med å bryte gjennom med sin brutale satanpønk. Bandet ble stiftet i 2011 i Bergen, og har allerede fått positiv oppmerksomhet i Tyskland, England og Irland og Norge for sin knusende geniale EP “The Great Evil Spirit.”  Blodig  og brutalt, med referanser til Venom, Therapy?, Sex-Pistols, Motorhead, Slayer og Nirvana. For de som har sett dem live, fortelles det beretninger om fysisk og musikalsk brutalitet kombinert med pønkmetallkomposisjoner av aller ypperste klasse. Dette er noe du bør få med deg! Kanskje du blir en av dem som kan skryte av å ha sett Diagnosis 666 før de ble store?

Følg dem på Facebook.
Hør de på Urørt.