Kritikerroste Oslo-bandet Pirate Love drar på turné med Gerilja i vår og besøker Bergen og Kvarteret 26. April.

Sjekk ut eventen på Facebook

Kjøp billetter på et av Billettservice sine utsalgssteder eller i døren så langt det rekker.

Pirate Love

Publikumsyndlingen Pirate Love. I tillegg til å bli invitert til bransjefestivalen SXSW i Texas, har de blant annet spilt på Hove, Øya, Lost Weekend, Fjellparkfestivalen og Malakoff, på hjemmesfest i Vice-gründer Tim McCreadys egen stue i Toronto, og spilt sammen med artister som (nå avdøde) Jay Retard, The Black Lips, The Damned, Thee Vicars og Pierced Arrows (ex. Dead Moon).

Singelen “Laughing Gas” fra 2006 var Pirate Loves første ytring på vinyl. Bandnavnet var tatt fra Johnny Thunders legendariske låt og singelen fikk folk til å sperre øynene opp. Nye, kaotiske toner fra et band med egenart og stil er ikke dagligvare i en ellers ganske konform rockeverden. Med EPen “Death Surf Negro Spirituals” på Kong Tiki Records fikk bandet også året etter sin første radiohit, låta “Ain’t Nothing To Do (A Kiss Hello)” roterte tungt på NRK P3 samtidig med at MTV A-listet videoen til låta. EPen ble belønnet med terningkast 5 i Dagbladet.

I 2008 kom fullengderen “Black Vodoun Space Blues”, og nok en gang sitret både folk og kritikere over bandets forfriskende, arrogante miks av garagerock, pønk og psykedelia. “Pirate Love har skrevet “lovende” over hele seg” skrev Aftenpostens anmelder Harald Fossberg og trillet terningen til fem.

I fjor kom Pirate Love tilbake med ny plate. “Narco Lux High School” ser bandet ta kvantesteg videre og inviterer lytterne med på en bedøvet, transcendental reise inn i Pirate Loves forskrudde musikalske univers.

Følg med dem på Facebook eller Twitter. Du kan og høre på dem her.

Gerilja

For å gjøre en lang historie kort, så har Gerilja på mesterlig vis fusjonert intensiteten til tidlige Megadeth utgivelse medT-rex’ sin teft for groove og spandex fri glam. Kombinasjonen kan virke usannsynlig, men det er ikke saken folkens. Dette er futuristisk rock med klassisk base. Følg dem på Facebook og hør dem på MySpace.