Samsaya spiller på Helhus 21. April. I tillegg blir det mye annen moro på huset for kun en 50-lapp.

Kort fortalt – Utvalgte lørdager i semesteret arrangeres HELHUS på Kvarteret, der de forskjellige rommene fylles med ulike arrangementer. Med en fast inngangspris på 50,- kan du f. eks få med deg fire konserter på en kveld OG delta på debatt, quiz, filmvisning og klubbarrangementer!

[dew_detailbox type=festival id=44]

Program

Teglverket

23.00 – KONSERT: Supermale
00.00 – KONSERT: Samsaya

Storelogen

22.00 – KONSERT: Espen Bjarnes ESP

Maos

22.00 – Singstar

Speilsalen

LOUNGE: Arme Riddere

—————————————————-

Samsaya

Foto:  Hilde Holta Lysell

Etter å ha spilt på fritidsklubber og rockefestivaler over hele landet har Samsaya blitt en av våre aller beste liveartister. Vi har sett Samsaya på VG-lista, på Rådhusplassen og på Korslaget. Samsaya tar enhver utfordring på strak arm, besvisst og bestemt. Drivkraften er den indiske lidenskapen, det norske engasjementet – og musikken.

Eventen finnes på Facebook Kan ellers finne ut mer om Samsaya på hennes hjemmeside eller hør henne på MySpace

Supermale

Synthavdelingen fra nedlagte Pony The Pirate (urørtvinnere) satser nå alle kort på deilig dansbar synthpop. Det vil si analoge synther og frisk dansing med bart. Supermale er en reaksjon på indierockdiktaturet som har herjet landet, mens resten av verden har levd i en annen tid. Supermale er Stargates drøm om å blande Rihanna og Kraftwerk. Hør på Supermale her

Espen Bjarnes ESP

Med et særegent og spennede nytt sound, blandinger av både elektriske og akkustiske instrumenter, og innslag av både polyrytmikk og polytonalitet legger Espen Bjarnars ESP igjen ut på turne. Bandet ble startet i Trondheim i 2008 av musikerne for å utforske felles musikalske referanser, og har siden utviklet seg gradvis til et godt konsertband som byr på noe helt eget. Sjekk ut eventen på StåOppJazz sin Facebook. Du kan og følge Espen her.

Ridderlounge

Forrige gang Mannskoret Arme Riddere deltok på Helhus (4.februar) fylte de hele Speilsalen med vakre røster og et festklart publikum. De oppmøtte ble vitne til ekte sangglede og festlig kameraderi som eskalerte videre utover de sene nattetimer. Inspirert av en vellykket tur til Skottland garanterer Mannskoret Arme Riddere å følge opp suksessen fra forrige Helhus med velklingende sang og Ridderlig feststemning. Følg dem gjerne mer på deres Facebook-side.