Kort fortalt – Utvalgte lørdager i semesteret arrangeres HELHUS på Kvarteret, der de forskjellige rommene fylles med ulike arrangementer. Med en fast inngangspris på 50,- kan du f. eks få med deg fire konserter på en kveld OG delta på debatt, quiz, filmvisning og klubbarrangementer!

Helhus-eventen finner du på Facebook

[dew_detailbox type=festival id=43]

Program

Teglverket

23.00 – KONKURRANSE: Uttak til Fjellparkfestivalen med Abode, Bondegaard, Quavila og Det Skandaløse Orkester
01.30- KONSERT: Mining in Yukon

Speilsalen

21.00: Impro med Immaturus
23.00: Guitar Hero Rock Off

Maos Lille Røde

21.00: Singstar

Storelogen

22.00 – KONSERT: Frøy Aagre

Tivoli

23.00 – KLUBB: DJ Marius Wiik

——————-

Mining in Yukin

Det Tromsø-baserte bandet lager musikk innenfor sjangrene Indie og Pop og har med dette dannet et godt nettverk rundt om. De har blant annet varmet opp for Datarock og Honningbarna. I tillegg har de spilt ved Buktafestivalen i Tromsø der de faktisk skal spille for andre gang. De har nå gitt ut sin andre EP som du kan høre utdrag fra her, i tillegg kan du finne ut mer om dem på Facebook.

Frøy Aagre

Frøy Aagre er en fremadstormende kvinnelig saksofonist som virkelig gjør seg gjeldende ute i den store verden. Hun er en av fire utvalgte artister til Norwegian Jazz Launch og med sitt siste album Cycle of Silence gjør hun for tiden konserter i hele verden. Sjekk ut mer på Facebook.

Fjellparkfestivalen

I allhovedsak – en konkurranse der fire av Bergens beste usignerte band får sjangsen til å spille på Fjellparkfestivalen i Flekkefjord 19. – 21. juli. Årets utvalgte er DET SKANDALØSE ORKESTER, ABODE, BONDEGAARD og QUAVILA. Les mer på Facebook