12. April spiller Ashowa, Arvandor og Juicyfur på Bergens beste intimscene gjennom konseptet Up & Coming

Vil du vite mer om konseptet? Trykk her.

Sjekk ut Facebook-eventen

[dew_detailbox type=event id=542]

Ashowa
Bestående av bandmedlemmer fra både Kraken og In Confesso startet Ashowa som et studioband i 2006, og har spilt inn siden. Sjangeren deres er metal/doom/core og kan egentlig minne oss litt om Seigmen.
Sjekk dem ut på Facebook og Urørt 
Arvandor
Arvandor lager hovedsakelig musikk innen rock, men leker og med flere sjangrer som metal, punk, pop og progressivt. De har ofte med melankolske krumspring og gjerne et instrumentalt fokus. Uansett smak og humør du har vil Arvandor mest sannsynlig falle innenfor. Om du vil vite mer, sjekk ut Facebook og MySpace.
Juicyfur
Haugesund-bandet ble startet av gitaristen Daniel Dahle Johansen og vokalist/bassist Martin Frøland der bassisten tok med seg trommeslageren Arild Pensgaard og gitaristen Sveinung Kallevåg fra hans tidligere band, Dangerous Pink. De er i dag en trio da sistnevnte måtte flytte. Bandet spiller innenfor sjangeren Hard Rock, og ga ut deres første demo, “Carrot” våren 2011 som ble spilt inn hos Sounds Out Loud Recording Studio.
Sjekk ut Facebook og Urørt