Hanne Kolstø, som mange kjenner fra elektronikaduoen Thelma & Clyde, er en rastløs singer/ songwriter som aldri slutter å overraske.[dew_detailbox type=event id=646]
I glemte spilledåser og kasserte synthesizere finner Hanne fram bortgjemte melodier. Oppveksten i skyggen av sunnmørsalpene og det siste tiåret i Kristiansand har satt spor, og det ligger ofte en Obstfeldersk fremmedgjorthet og murrer bak ord og toner. Selv i de vakreste poplåter ligger desperasjonen og dirrer i Hannes mystiske upolerte røst.

Bare i 2010 holdt hun over 100 konserter i inn- og utland. Et av høydepunktene i 2011 var by:Larm konsertene hvor det dannet seg lange køer utenfor klubbene, anbefalinger og strålende kritikker. Slottsfjell og Øya 2011 var store publikumssuksesser for Hanne, og i høst venter bl.a norgesturné, blant annet sammen med Heroes & Zeroes.

“En formidabel debut”
Aftenposten 5/6

“Riot Break er den­ platen­ Björk ikke kun­n­e ha laget, selv  o­m hun­ lo­vte o­ss den­ allerede fo­r femten­ år siden […] Det er go­dt vi ikke bruker tern­in­gkast her i gården­ – jeg ville skammet meg o­ver å  un­derkaste dette n­o­en­ fo­rm fo­r  graderin­g, o­g seks blir uan­sett et latterlig lavt tall”
Morgenbladet

“Du vil merke den fantastiske følelsen av musikk som vokser på deg for hver gjennomlytting, som avslører nye geniale detaljer hver gang. Til slutt vil du sitte igjen med et av de mest spennende norske debutalbumene på lang, lang tid.”
musikknyheter.no – 8/10

“‎- Med nydelige arrangerte og storslåtte poplåter som skapt for høstmørket er Hanne Kolstø din nye bestevenn.”
Lydverket 5/6

Singelen “The City” fra debutalbumet kan høres på youtube her

Millions har I løpet av det siste året blitt spillelistet på p3 etter å ha selvutgitt sin debutsingel “Battledrum”, de er blitt booket til Hovefestivalen etter at de vant Hoveslaget Bergen 2012. De er kåret til Ukens Urørt med andresingelen “Bear in a Trap! og deltatt i Zoom 2011.

Millions fletter inn en rekke elemnter fra post-punk, disco, house, klassisk soul og reggae inn i sitt eget popbaserte lydbilde. Livemessig er de temmelig unike i norsk sammenheng – ved å satse på et konsist hardkjør der fire hender spiller to gitarer, synther, trommemaskiner, pads og perkusjon. Stikkordene er dansbart, men rocka. Sexy, men aggressivt – En fronting som er blitt beskrevet som “en blanding mellom Robyn og Jim Morrison”.

Billetter kjøpes på Billettservice sine utvalgssteder eller i døren så langt det rekker.

Eventen finner du på Facebook