På Helhus 5. Mai kan du oppleve en haug med konserter, få rocka på foten på dansegulv samt oppnå hes stemme etter noen runder med Singstar

Kort fortalt – Utvalgte lørdager i semesteret arrangeres HELHUS på Kvarteret, der de forskjellige rommene fylles med ulike arrangementer. Med en fast inngangspris på 50,- kan du f. eks få med deg fire konserter på en kveld OG delta på debatt, quiz, filmvisning og klubbarrangementer!

[dew_detailbox type=festival id=45]

Program

Teglverket

23.00 – KONSERT: Gulkins
00.00 – KONSERT: Dig Deeper
01.15 – KONSERT: Chasm

Storelogen

22.00 – KONSERT (SOJ): Trabant med Øyvind Skarbø

Tivoli

23.00 – KONSERT: Ocean of Lotoion
00.30 – KLUBB: 80’s med DJ Synnøve Steinshamn

Grøndahls Flygel- og Pianolager

19.00 – Poesiaften med Immaturus

Maos Lille Røde

23.00 – Singstar

_________________________________

Dig Deeper

Dig Deeper er et mer enn lovende band fra Bergen.  Singelen Memphis har fått god blest der i blant fra Dagbladet, Urørt og P3-programmet Sexy. En kan vel si det er stor enighet om at Dig Deeper skal klare seg i bransjen. Den nyeste singelen “More than they pay” fikk gode kritikker på No Deal Music der du og kan se musikkvideoen. Vil du vite mer kan du sjekke dem på Facebook og Twitter. De finnes også på Spotify.

Chasm

Chasm har siden de ga ut sin første EP høsten 2010 turnert jevnlig, der de blant annet har vært innom Kina. Debutalbumet deres “They” kom ut tidligere i år og er et resultat av hardt arbeid; lange dager og lange netter. Et album bandet og fans er strålende fornøyd og gleder seg enormt til å presentere for Bergenspublikummet i Mai. Du kan høre plata på Spotify eller via Soundcloud. I tillegg kan du følge dem på Facebook og Twitter.

Ocean of Lotion

Ocean of Lotion slipper sitt jomfruverk i neste uke og vil i den anledning ha sleppfest på Kvarteret. I tillegg er det faktisk FØRSTE gang bandet er å se LIVE på en fysisk scene. Dette er virkelig ikke noe du vil gå glipp av. Sjekk ut deres egen event. I tillegg råder vi dere å se dem på YouTube. Kan tom få et klipp til!

Gulkins

Gulkins spilte på Hulen i fjor vinter og nå er de å se på helhus på Kvarteret. I fjor høst vant de tredje plass på Eggstock-festivalen. Vil du vite mer om dem kan du sjekke ut deres hjemmeside eller Facebook. Musikken kan du høre på MySpace.

 

Chasm