Storsjarmøren Sondre Justad kommer for å sette hjerter i brann i mang en forelsket kvinne i det som er garantert til å bli en av høstens heftisgste konsertopplevelser!

Etter at Sondre Justads første singel, «Nu har du mæ», ble sluppet sommeren 2014 har det gått slag i slag for popartisten fra Lofoten. 24-åringen fulgte tidligere i år opp med låtene «Det e over» og «Tilbake», som begge fikk høy radiorotasjon, og har gjort TV-opptredener på blant annet TV2 Senkveld, P3 Gull og VG-lista Topp 20. Hans tre første singler har nå bikket tre millioner streams.

I høst slippes endelig Sondre Justads debutalbum, men før den tid er det duket for nok et singelslipp. Låten «Riv i hjertet» er fjerde smakebit fra skiva, og ble umiddelbart B-listet på NRK P3 og A-listet på NRK P1. Singelen er produsert av Thomas Eriksen, som for øvrig har vært dypt involvert i store deler av skiva.

Albumet slippes på Petroleum Records i oktober, og er produsert av en rekke velrennomerte navn i både Norge og Sverige. I kjølvannet av albumslippet drar Sondre Justad ut på en omfattende turné, der flere av konsertene allerede er utsolgt!

Facebook: https://www.facebook.com/sondrejustad?fref=ts
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3a0gvZAydt98HKVbGb0V67
Arrangeres av RF:
http://rf.uib.no/
https://facebook.com/bergenrealistforening
https://twitter.com/BergenRF
http://instagram.com/bergenrf