Bow to Each Other spiller sinnsvakt fet alternativ indiepop, og kommer den 15. Oktober for å skape magisk stemning på det Akademiske Kvarter!

BOW TO EACH Other
Kritikerroste Bow To Each Other fikk mye oppmerksomhet for debutalbumet sitt ”The Urge Drums”, som kom i januar 2014 på Jansen Plateproduksjon og ble produsert av Susanne Sundfør. Det høstet blant annet terningkast 5 i VG, Dagbladet, Aftenposten, Dagsavisen, BA, BT, Stavanger Aftenblad og Klassekampen, for å nevne noen få. Dagens Næringsliv sa blant annet «Norskkanadisk lykketreff” i sin begeistrede anmeldelse, og Gaffa ga terningkast 6 med setninger som ”Stilsterk, elektronisk pop-eleganse”. Singelen ”Darkness” var lenge listet høyt på NRK P3. Dagbladet, Gaffa, Øya og Musikknyheter.no hadde The Urge Drums med på sine lister over de 20 beste norske albumene i 2014. Bow To Each Other hadde også et aktivt konsertår i 2014, med opptredener på blant annet Bergenfest og Øyafestivalen som høydepunkt.

Bow To Each Other består av Megan Kovacs og Gunhild Ramsay Kristoffersen, begge bosatt i Oslo. Sammen skriver og arrangerer de låtene, som de i stor grad også utformer produksjonen på i sitt lille kjellerstudio.

My Heart Is A Target har blitt uformet på en litt annerledes måte enn The Urge Drums. I stedet for å jobbe med én produsent på hele albumet, har bandet utforske lydbildet sitt i større grad selv, og også i samarbeid med forskjellige norske musikere og artister. Store deler av albumet har blitt produsert i samarbeid med Erlend Mokkelbost, og duoen har også skrevet låtmateriale som har blitt arrangert og produsert sammen med duoen Atella, Sigurd Thomassen fra Pow Pow og Jens Kristian M. Rimau.

Lydlandskapet på My Heart Is A Target henter inspirasjon fra sytti- og åttitallets elektroniske univers, Wagner-romantikk og dansevennlig klubbmusikk. Bow To Each Other ønsker å skape musikk som kan fenge og samtidig gi rom for dypere ettertanke hos lytteren.

Facebook: https://www.facebook.com/bowtoeachother?fref=ts
Soundcloud: https://soundcloud.com/bowtoeachother/tracks
Instagram: https://instagram.com/bowtoeachother/

Support: ATELLA
Atella er en sinnsvakt fet DJ-duo fra Bergen, hvor både remix og nymixs brukes effektivt i et spennende lydbilde. Med både rolige og hastige beats og gode kunnskaper innenfor mixing, garanterer de en heftig opplevelse for både gamle og nye lyttere!

Facebook: https://www.facebook.com/atellanorway/timeline
Soundcloud: http://soundcloud.com/atella
Arrangeres av RF:
http://rf.uib.no/
https://facebook.com/bergenrealistforening
https://twitter.com/BergenRF
http://instagram.com/bergenrf