Kort fortalt – Utvalgte lørdager i semesteret arrangeres HELHUS på Kvarteret, der de forskjellige rommene fylles med ulike arrangementer. Med en fast inngangspris på 50,- kan du få med deg konserter, lounge, karaoke, vorspiel med Beatles og det er selvsagt dansegulv i Stjernesalen.

Program

20:00 – Samfunnet-møte: Vorspiel med Beatles m/ Bård Ose @ Tivoli
21:00 – Lounge: Mannskoret Arme Riddere @ Speilsalen
22:00 – StåOppJazz: Friends & Neighbours @ Storelogen
22:00 – Singstar @ Maos
23:30 – Konsert: CCTV @ Teglverket
00:00 – Dansegulv: Stjernegulv @ Stjernesalen
01:00 – Konsert: Let’s be light @ Teglverket

Sjekk ut eventen på Facebook!

Let’s be Light

Musikken kan karakteriseres som synthbastert popmusikk med klare referanser til 80- og 90-tallet.
Selv om mange av låtene har et lett melankolsk preg, spenner musikken seg fra rolig elektronisk pop til fengende disco, og videre til støyklanger. LBL-live dryler til med fete beats, gode melodier og et show fullspekket av energi, glede og lys – en opplevelse som vil harmonere videre på innsiden.

Følg dem på Facebook
Hør dem på Urørt

CCTV

CCTV er elementene av indiepop, psykedelia og elektronika som kokes sammen til post-traumatiske lykkepiller. Det legges overhodet ikke skjul på at det stjeles og lånes skamløst fra mange inspirasjonskilder. Det er melodiøst, mørkt og fengende, ikke uten spor av lys og håp, men likevel til tider urovekkende i sin misantropi. Her er følelsen av galskap, fremmedgjøring og atskillelse, men også den maniske jakten på ekstasen. Etter en ny omgang i studio har CCTV fått hjelp av “et av Norges mest distinkte instrumentalister”, nemlig Pow Pow som backingband. Debutplaten “Hope and Destroyer” kom ut september i fjor.

Følg dem på Facebook
Hør dem på Spotify
Hør dem på Urørt

StåOppJazz: Friends & Neighbours

Friends & Neighbors representerer en ny generasjon band fra den norske jazzscenen. Musikken kan beskrives som energisk låtbasert frijazz inspirert av blant annet Ornette Coleman, Archie Shepp, Pharoah Sanders og John Carter. På debutalbumet ”No Beat Policy” (2011) rettet Friends & Neighbors blikket tilbake mot frijazzens røtter for å skape et autentisk og akustisk sound. Gjennom egne komposisjoner jobber de med å videreutvikle dette til et helt eget uttrykk. Bandets medlemmer er ellers å høre i band som Team Hegdal, Frode Gjerstad Trio, Cortex og All Included.

Hør dem på MySpace

Samfunnet: Vorspeil med Beatles

Fire langhårede gutter fra Liverpool skapte rockehistorie. Bård Ose forteller det du ikke visste om Beatles.

Beatles! Bandet med en lytterskare som en gang var skrikende tenåringsjenter og nå er stuereint hos pensjonerte norsklektorer. Alle har i dag et forhold til Beatles. Denne kvelden kan vi garantere at du vil lære noe nytt om bandet du trodde du visste alt om.