Marianne Sveens, kjent fra suksessgruppen Katzenjammer er nå fullt i gang med sitt soloprosjekt Dandylion, og 7. februar er hun å se på Kvarteret.

Kjøp billetter på billettservice eller et av deres utsalgssteder. Det er mulighet for billettkjøp i døren så langt billettene rekker.

Konsertstart: 22:30
Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhåndskjøpt billett)

Dandylion har vært Marianne Sveens soloprosjekt siden 2004. Fra 2005 har Marianne vært travelt opptatt med bandet Katzenjammer, og måttet sette soloprosjektet på pause. Etter flere år med turnering verden over og et ønske om å få utløp for andre sider av sin musikalitet, følte hun det var på tide å gjenoppta arbeidet med Dandylion.

Resultatet er at Marianne i år slipper sitt debutalbum “Images Under Construction” der hun med noen få unntak skriver, fremfører og produserer all musikken, spilt inn i sitt eget studio i Oslo.

Albumet slippes i tre deler for å virkelig understreke Dandylions mangfoldige univers.

Den første delen, som ble sluppet i januar i år, er harmonisk, melodisk og tidvis cinematisk, med et lydbilde som preges av strykere, piano og sammensatte vokalarrangementer. Låta “The End” som var et bestillingsverk til grøsseren “Dunderland”, vil forøvrig være å finne på norske kinoleretter til høsten (2012)

Del to befinner seg i et helt annet landskap av rock og soul med pulserende trommer og sjelfulle vokalprestasjoner, som også inkluderer en gjesteopptreden av Jarle Bernhoft som duettpartner.

I oktober ble den tredje og siste delen av trilogien sluppet.Her har Marianne nok en gang valgt å bevege seg i en helt annen musikalsk retning, men uten at det går på bekostning av det tydelige særpreget. Denne gangen er lydbildet i mye større grad elektronisk, med elementer av det harmoniske i del en og attituden i del to. En vintagesynth møter strykere, et gammelt pumpeorgel og et omnichord som sammen med Mariannes stemme utgjør et unikt og spennende lydbilde.

Følg hun på Facebook og Twitter.
Hør hun på Spotify, MySpace og Soundcloud.

Robert Post

Robert Post er sangeren og låtskriveren fra Langevåg utenfor Ålesund som med sine to første albumutgivelser gjorde seg bemerket i inn- og utland, noe som resulterte i to Spellemannpriser i 2005. Debutsingelen ”Got None” gjorde det sterkt på radiolistene i Europa. I Italia gikk den helt til topps. Robert Post har en sjelden teft for de umiddelbare og melodiske popmelodiene, samtidig som han er en dyktig tekstforfatter og har en sterk stemme.

Robert Post på Facebook og Spotify.
Sjekk ut Facebook-eventen.