Up & Coming er et konsept hvor Bergen Realistforening vil fremme Bergens mange nyoppstartede band ved å gi dem sjansen til å spille på byens beste intimscene: Teglverket på Det Akademiske Kvarter. For at så mange som mulig skal kunne se Bergens neste musikkstjerner, vil alle konsertene være gratis! Les mer her21:00 – Dørene åpner
22:00 – David Flair
22:45 – Tiebreaker
23:30 – Aerosola

Gratis inngang
Aldersgrense: 20 år, 18 med studentbevis.

DAVID FLAIR
David Flair er et nyetablert band fra Bergen. Vi spiller musikk sterkt knyttet til pop/rock. Våre inspirasjonskilder er Coldplay, Muse, U2, Toto, Just Beyond, Mannskoret armeriddere og Sirenene. Vi består av fire medlemmer, Daniel Sunde (Bass), Jarle Berggraf (gitar), Vidar Hodneland (Trommer) og Sondre Rukke Eggen (Vokal). Sjekk oss ut gjerne på facebook.com/theviders eller urørt.no/davidflair

AEROSOLA
Bandet fra Norges vestkyst som finner inspirasjon i havets brusende gap og dramatikken som følger det norske landskapet.
Dette er et hardtslående band med et atmosfærisk trøkk!

Sjanger:
Alternativ Rock

Besetning:
Jonas O. Sæther (gitar og vokal), Erik Bådsvik (gitar), Kristoffer Solheim (bass), Felix N. Rudi (trommer).

Følg Aerosola på Facebook, hør dem på Urørt.