Månedens Up & Coming innebærer hele fire konserter med 4 band, nemlig; Seven Impale, Snö, Ferdarhag og The Good, The Bad and The Old One

Her får du vite mer om konseptet?

Seven Impale

Liker du Motorpsycho, Shining, Jaga Jazzist og lignende, faller nok Seven Impale i smak. De spiller progressiv musikk med et stort fokus på musikalsk håndverk og eksperimentering.
Finn ut mer om dem på Facebook og Urørt.

Snö

Skraper man på overflaten av bandets musikalske stil kan det fremstå  som rock, men med bakgrunner i både metall-, jazz- og klassisk miljø skaper musikerne sammen noe som ikke så lett lar seg klassifisere. Snö spiller sin egen sjanger hvor spenstig, men vakker kvinnevokal akkompagneres av et dønn stødig band som vet hva de driver med. Egenkomponerte låter med spreke kontrastfylte krumspring og fengende melodilinjer er noen nøkkelord. Setter du pris på original musikk som veksler mellom tunge riff, lange progressive instrumentalpartier og vakre melodier er Snö virkelig verdt å få med seg. Følg dem på Facebook og sjekk dem ut på Urørt.

The Good, The Bad, The Old One

Bandet har eksistert i litt over fire år og nåværende besetning har spilt sammen i litt over 1 år. Bandet spiller enkel, sangbar og iørefallende musikk med bred appell og godt humør. Sjangermessig befinner de seg innenfor poprock/grunge/punkområdet et sted. Hør dem på MySpace.

Ferdarhag

Ferdarhag er storslagen postrock. Tjukke gitarlandskap dreg deg inn i nye dimensjonar, ei  monumental verd i mystiske landskap. Ferdarhag, det du har med deg i livet. Bokstavelig talt. Sjekk dem ut på Facebook.