Lørdag 17. mars blir det stor stemning på Kvarteret da vi feirer St. Paddy’s day. Denne kvelden vil BÅDE Foggy Few og Greenland Whalefishers kunne oppleves på samme sted.

[dew_detailbox type=festival id=42]

Kort fortalt – Utvalgte lørdager i semesteret arrangeres HELHUS på Kvarteret, der de forskjellige rommene fylles med ulike arrangementer. Med en fast inngangspris på 50,- kan du f. eks få med deg fire konserter på en kveld OG delta på debatt, quiz, filmvisning og klubbarrangementer!

Program

Teglverket

23:00 – KONSERT: Foggy Few
00:15 – KONSERT: Greenland Whalefishers

Storelogen

22.00 – StåOppJazz: OVAL

Tivoli

23.00 – Klubb: Velferd

Grøndahls

19.00 – Poesiaften med Immaturus

Speilsalen

18.00 – BSI Bordhockey – Mesterskap

18.00-20.00: Registrering/Oppvarming

20.00-23.00: Turnering

Maos Lille Røde

Karaoke

————————————————————

Poesiaften

Immaturus si skrivegruppe ynskjer å invitera alle i Bergen til å kome og fremføre dikt eller liknande skjønnlitterære tekstar for ein åpen mikrofon. Maks 10min per innslag.

Foggy Few

The Foggy Few – Folkrock ispedd en dose djevelsk country og celtisk energi.

Lovordene var mange og terningene gode etter The Foggy Few sitt debutalbum “The Pint of No Return”. Bandet var playlistet på NRK P1, musikkvideoen “The Pint of No Return” ble vist ukentlig i flere måneder på Svisj og de gjorde utallige konserter over hele landet, og markerte seg som et av de viktigste folkrockbandene for tiden.

Fra oppstarten i september 2003 har bandet turnert Norge på kryss og tvers. The Foggy Few har I løpet av sin tid på veien opparbeidet seg et rykte som et forrykende liveband med sitt folkrockinspirerte uttrykk, og markert seg som et av landets ledende folkrockband. Med seg i produksjonen av debutalbumet fikk The Foggy Few hjelp av italieneren Davide Bertolini, kanskje best kjent som produsent for Kings of Convenience.

På oppfølgeren “Four Songs From Hell” har bandet tatt et steg nærmere den mørkere siden og fremarbeidet et mer rufsete og litt mindre kommersielt lydbilde. De har også gått bort fra utvidede arrangement med strykere og blåserekke og de siste innspillingene bærer preg av at mye av arrangementene er blitt til gjennom improvisasjon i studio. Bandet har hentet inn et av bandets tidligere originalmedlemmer, Morten Ims, til å mikse platen, for å materialisere det røffe
uttrykket The Foggy Few står for i dag.

Greenland Whalefishers

celtisk folk-punk Mer enn 17 år på veien, 4 singler, 2 EPer , 6 album, utallige split-utgivelser, turnéer i USA, Japan, England, Tyskland, Skottland, Italia, Polen, Tsjekkia osv har plassert Greenland Whalefishers fra Bergen blant Europas ledende paddy-punk band. I 2009 bidrog bandet med låta ”Rocky Road  to London” til filmen ”Boondock Saints – All Saints
Day” og i 2010 gjorde Greenland Whalefishers en turné i USA som inkluderte bla Hollywood, Las Vegas og Los Angeles. Videre turnerte de i England og bandet slapp sitt 6. studio album ”SONGS FROM the BUNKER” som ble kåret til en 5.plass over årets 10 beste keltisk-punk album av det kredible musikknettstedet for keltisk punk og rock; Shite N’ Onions. Det samme nettstedet plasserte Greenland Whalefishers sitt album fra 2004 ”Loboville” på sin liste ”10 best celtic punk albums EVER!” over artister som Dropkick Murphys og Shane MacGowan fra The
Pogues.
I Mars 2011 ble albumet ”SONGS FROM the BUNKER” sluppet i Japan, et land bandet har turnert flere ganger, og i august turnérte Greenland Whalefishers i Tyskland, Polen og Tsjekkia.

 

Facebook-eventer:

StåOppJazz – OVAL

Foggy Few + Greenland Whalefishers

Helhus