2. Februar står Storm Weather Shanty Choir klar på scenen i Teglverket for å spille opp til allsang og fantastisk stemning.

[dew_detailbox type=event id=557]

Billettservice: CC 160,-

Storm Weather Shanty Choir er et seksmanns rocka sjantikor fra Stord som har spilt i lag siden 2000. Med fire plater og nærmere 400 spillejobber i inn og utland har de opparbeidet seg et heftig liverykte. Sitert fra en anmeldelse etter USA turn i 2009: “Storm Weather Shanty Choir is like imagine Gogol Bordello singing shanties”

Storm Weather Shanty Choir fra Stord setter kursen tilbake til Det Akademiske Kvarter! Det er gått ganske nøyaktig ett år siden sist dette seks manns rockekoret fylte Teglverket med ramsalt musikk og høy allsang fra de syv hav. Vi hadde en fantastisk stund på Kvarteret og gleder oss veldig til å komme tilbake igjen. Siden sist har vi gjort et utall spillejobber i inn og utland, og gjorde bl.a. en uforglemmelig Japanturne i november. I Japan fanget vi også opp en vanvittig fengende japansk fiskeviseschläger, som vi har importert tilbake til Norge og den blir en av flere “nye” låter man får høre på Kvarteret denne kvelden. I tillegg blir det selvsagt gjenhør med gamle hits og vi garanterer for fett og svett stemning og makalaust moro!