Sigrun & The Kitchen Band spiller på Kvarteret som en del av turneen i forbindelse med slippet av sin nye EP.

[dew_detailbox type=event id=545]

”Folk har en tendens til å trives på kjøkkenet”. Det er ikke uten grunn Sigrun & the Kitchen Band har plassert seg i husets mest lune rom. Publikum virkelig stortrives med kjøkkenbandets musikalske oppskrift bestående av fengende melodier, ektefølte og nære tekster smakt til med litt søtt.

Sigrun And The Kitchen Band spiller akustisk musikk i vise/folk/pop-sjangeren. 25.februar 2008 ble debutalbummet “Blackcurrent and other berries” sluppet til gode kritikker rundt om i landet. Album nummer to kom i 2010, og nå i januar 2012 slipper kjøkkenbandet ut en ny EP. I forbindelse med dette drar Sigrun & the kitchen band ut på turné der du kan oppleve dem på kvarteret den 26 januar!