Up & Coming er et konsept hvor Bergen Realistforening vil fremme Bergens mange nyoppstartede band ved å gi dem sjansen til å spille på byens beste intimscene: Teglverket på Det Akademiske Kvarter. For at så mange som mulig skal kunne se Bergens neste musikkstjerner, vil alle konsertene være gratis!

Vil du spille på Kvarteret?

Alle musikalske innslag er velkomne. Vi vil helst ha mellom 3 og 5 band/artister hver Up & Coming, hver med et sett på 15 til 30 minutter. Dette er en super sjanse som gir en unik og lærerik erfaring for nye artister ved å møte et stort publikum og andre artister på en av Bergens største scener.

Dersom du er interessert, sender du en mail med informasjon om band eller artist til bookinggruppen (husk Up & Coming-torsdag i emnefeltet). Legg også gjerne ved innspilt musikk.

Grunnet skjenkeregler og ønsket målgruppe er det dessverre 18 års aldersgrense for alle band og artister. Legg også merke til at det for publikum gjelder andre aldersgrenser.

Up & Coming blir normalt avholdt den andre torsdagen hver måned. Det gir altså følgende gjenstående datoer høsten 2011:

  • 10. november
  • 15. desember

Bli Bergens nye helter, vi gleder oss!