Departure kommer fra Trondheim for å gjeste Teglverket torsdag 1. september, og tar med seg Bergensbandet Rednumb for å varme opp vårt kjære publikum.
[dew_detailbox type=event id=319]

Departure

I ekspressfart inntok Departure radiolistene i fjor høst med debutlåta ”Half/Split”. Tar man med oppfølgeren ”Gravity” har Departure vært blant de mest spilte bandene på P3 hittil i år. I vinter spilte Departure to fullsatte konserter under by:Larm, og på Spellemannsprisen opptrådte bandet live i Oslo Spektrum. De har også opptrådt live både i God Morgen Norge på TV2 og i Popsalongen på P3.

Departure har fått mye oppmerksomhet den siste tiden, og det ikke uten grunn. De okkuperer spillelistene på radio fordi bandet leverer låter med fengende refreng og samtidig masse musikalsk kvalitet bak. Dette er et band med stort potensiale, og du kommer nok til å høre mye til dem i musikkårene fremover.

“Dette er unorsk. Og norsk. Og dritbra!” – Mats Borch Bugge, musikksjef i NRK P3

“Vi falt pladask for Departure og singelen Half/split. En fengende rockelåt som kler en stor scene som Oslo Spektrum perfekt.” – Petter Testmann-Koch, produsent for Spellemannshowet

Rednumb

Rednumb er et band fra Bergen, bestående av André Larsen, Håkon Sundal, Vegard Ellingsen, Tom André Kristiansen og Espen Stokke.

Bandet spiller variert, melodisk og funky rock med inspirasjon fra svært mange ulike musikkstiler. Rednumb har offisielt eksistert siden 2007, og har siden den tid utviklet seg masse.

I 2011 vant bandet “Årets Band” ved Rock 12/24 i Bergen, og fikk dermed spille på Utkantfestivalen 2011, sammen med større band, som Datarock, Major Parkinson, Kvelertak og Valkyrien Allstars.