Juleferie!

Lørdag 11.desember var vi med og arrangerte årets siste Helhus. Med det var vi ferdige med alle konsertene i 2010! Dette har vært vårt første hele semester på Kvarteret, og det har vært morsomt og lærerikt. Blant det vi husker best denne høsten er Hurra Torpedo, Storm Weather Shanty Choir og WASP. Disse konsertene skapte en fantastisk stemning i Teglverket, og vi håper å få til mange slike arrangementer i 2011! Alt i alt er vi fornøyde med å ha gjennomført et utfordrende semester med god stil.

Dermed gjenstod bare styremøtet på torsdag før den offisielle RF-juleferien kunne starte! Etter dette disket aktivitetsgruppa opp med julegrøt og julekaker. Og selvfølgelig litt julemanna (øl). Så kunne vi med god samvittighet gjøre oss ferdige med eksamener og hjemreiser, og så vidt begynne å lengte til neste RF-semester. Vi sees igjen torsdag 13.januar! GOD JUL!