Up & Coming er et konsept hvor Bergen Realistforening vil fremme Bergens mange nyoppstartede band ved å gi dem sjansen til å spille på byens beste intimscene: Teglverket på Det Akademiske Kvarter. For at så mange som mulig skal kunne se Bergens neste musikkstjerner, vil alle konsertene være gratis! Les mer her

21:00 – Dørene åpner
22:00 – Ramasjang
22:45 – Curly Tankard
23:30 – Nukes of Hazzard

Gratis inngang
Aldersgrense: 20 år, 18 med studentbevis.

 

Ramasjang

Ramasjang stiller med sitt åttemannsorkester og har med fløyte, trompet, strykere og kor! Så det ligger ann til å bli en opplevelse man ikke vil gå glipp av! Ramasjang syns det er vanskelig å definere seg selv i en sjanger og foreslår at man heller dukker opp på konserten for så å definere sjangeren selv!
Ramasjang er et blomstrene bergensband, bestående av musikere fra hele det ganske land. Med vidt forskjellig musisk bakgrunn har de greid å skape et reportoar som dekker et overraskende bredt spekter av lyder og stiler. På en konsert med Ramasjang er man sikker på å bli revet med på klapping, allsang og dans, men vil kanskje også risikere å felle noen såre tårer..

 

Curly Tankard

Curly Tankard er norsk progpop på sitt pureste og diskutabelt beste.

Gruppen er en trio som har holdt på siden 2006, og som både synger og spiller på norsk. Line-up’en består av keyboards og synthesizers, bass og trommer, samt et og annet innslag av både elektrisk og akustisk gitar. Målet er å lage dans – og hørbar musikk som appellerer til alle med sans for hørsel og dans.

 

Nukes of Hazzard

Nukes of Hazzard er et fengende, melodiøst og intenst bandprosjekt fra utkanten av Bergen som balanserer på kanten av flere sjangre uten å være opptatt av å falle ned i noen av dem.
Annført av en sterk kvinne er Nukes of hazzard i stand til å både løfte taket og ligtherene i været på en og samme kveld. Det er følelser vi formidler………
Sjekk oss ut på Facebook.

Sjekk ut låta “Down down down” og “Memories”  på Youtube.