Gladpunkerne fra Kristiansand kommer for å rocke løs på scenen den 18. Februar!

Honningbarna har gitt ut tre album, inkludert et som muligens er verdens korteste, til overveldende gode kritikker. Tross norsk-på-norsk­pønk har de vært mottatt med åpne armer også på sine turnéer i utlandet. Og det sier mye om hva de vil og hva de får til, at de blant annet er kjent for forrykende cellospill der buehårene vifter fra en skrikende vokalists hånd. At de nok en
gang drevet av sin egen kraft og overbevisning reiser til Kabul og dokumenterer en egen historie om afghanske ungers liv i en musikkvideo.

Honningbarna oppfattes av mange først og fremst som et liveband, har satt seg et mål om å utslette skillet mellom scene og publikum! Og der skal det ikke være tvil, med prisen for Årets liveartist på P3 Gull i handa, er dette noe de har oppnådd med glans!

Honningbarna har mye fet trivia i boksen! Her er noen pønkete fakta du kanskje ikke viste om årets liveartist! Honningbarna har vunnet Spellemannpris i kategorien Rock, samt Urørtprisen og Søgnes Kulturpris, samt blitt Nominert til Årets Live på P3 Gull i 2013 og vant samme pris i 2015. De har spilt over 80 festivaler (blant annet 3 x Øya, 3 x by:Larm, 2 x Roskilde, Eurosonic, Iceland Airwaves) og over 300 konserter på klubbscener i inn­ og utland, og gjennomført flere Europaturnéer og en verdensturné (som strakk seg fra Cuba til Finland). Honningbarna har også kjørt fire ganger rundt jorden i kilometer med turnebilen sin, og spilt på utallige TV­show, da Trygdekontoret, TV­aksjonen, Jenny Strömstedt og Lydverket for å nevne noen. Og sist men ikke minst: singelen Borgerskapets Utakknemlige Sønner er kåret til tidenes(!) sørlandslåt!

Facebook: https://www.facebook.com/honningbarna/timeline
Nettside: http://honningbarna.no/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6G5StsdpEhbhdrmJG0WMMx

Going to Philly fra Askøy spiller rock som rock skal spilles; fengende, høyt og uten skrupler.
Liveshowet har blitt beskrevet av Fjellparkfestivalen som ”et godlynt kaos”, og musikken har blitt tatt godt imot på radiokanaler som P13 og P3. Ruben Gran fra P3 uttalte etter å ha spilt låta Fireball: ”det er ingen tvil om at disse gutta har kål på sin rockehistorie, og ikke minst spilleevne.” Tarjei Strøm erklærte at låten var blant hans favoritter innen ny norsk rock.

Liker du det framfust, fengende og høylytt, liker du Going to Philly.

Facebook: https://www.facebook.com/GoingtoPhillyMusic/
Musikk: https://goingtophilly.lnk.to/all
P3 Urørt: http://urort.p3.no/#!/Band/goingtophilly

Arrangeres av RF:
http://rf.uib.no/
https://facebook.com/bergenrealistforening
https://twitter.com/BergenRF
http://instagram.com/bergenrf