2011 har vært et fantastisk år for Eva & the Heartmaker.
I februar ga de ut sin 3.plate “Dominoes”, og hele 5 låter fra samme plate er blitt spillelistet på radio i både Norge, Danmark, Italia og Finland: først Mr.Tokyo, så Signals, Gone in A Flash, Dominoes og nå er det en remiks av Not Alone som blir spillt.

[dew_detailbox type=event id=673]
The New York Post fikk øynene opp for den norske duoen og skrev følgende om plata:

“All those little music lame-os better move outta the shadows of the volcano that is Eva & the Heartmaker because this mother is about to blow. Lately, with the success of their bouncy single “Mr. Tokyo” and their newly released monster jam “Signals”, the world is about to get a major parade of Eva & the Heartmaker, prime for fistfuls of funfetti”.

I oktober vant de MTV-pris for Best Noregian Act over artister som Madcon og Jarle Bernhoft. Og nylig ble de nominert til Spellemann 2011 under kategorien “Beste Popgruppe”.

http://www.billettservice.no/event/eva–the-heartmaker–supp-elin-sofye-billetter/BTR1503