Djerv og Dunderbeist drar på Norgesturne!

[dew_detailbox type=event id=672]
Dunderbeist er brennaktuelle med sitt nye album, “Black Arts & Crooked Tails”, som har høstet strålende kritikker i både Norge og det store utland, og rir virkelig på en god bølge om dagen. Dette skurkesirkuset er et knallhardt og fengende liveshow som med sin nye plate står foran sitt definitive gjennombrudd. Frontet av Agnete Kjølsrud fra Animal Alpha debuterte Djerv med sin selvtitulerte utgivelse på en imponerende 8.plass på VG-lista i sommer. I tillegg gikk de inn som beste nykommere og nr. 3 på Norsk-listen. Djerv som spiller har rock har høstet strålende kritikker for sin debut over hele verden. De har turnert Norge så vel som Europa, og står akkurat nå foran en USA lansering.
Dunderbeist og Djerv slår seg altså nå sammen og besøker 9 byer i mars. Det blir garantert tungt og heftig!

http://www.billettservice.no/event/dunderbeist–djerv-billetter/BTR2203