Thom Hell

Sep 26, 2011

Som en del av sin miniturne i Norge spiller Thom Hell på Det Akademiske Kvarter Torsdag 6.oktober. Vi har tidligere holdt konsert med Thom Hell og Kvarterets stemningsfulle konsertsal Teglverket legger en flott ramme for en konsert av denne typen.

[dew_detailbox type=event id=408]

Man kan trygt si at 2011 har vært ett godt år for Thom Hell. Først vant han Korslaget sammen med sitt eminente kor, Team Thom i februar. Noen uker senere vant han den prestisjefylte Spellemannprisen i kategorien Årets Mannlige Artist for sitt album ”All Good Things”. Våren benyttet Thom Hell i USA der han sammen med produsent og musiker Jason Falkner jobbet frem det som skal bli hans femte studio album. I tillegg ble det sluppet en karriere oppsummerende CD, ‘This Is Thom Hell’, med et utvalg av gamle og til dels glemte perler fra hans tidligere innspillinger toppet med den helt nye sangen ”Leave”. Så dette blir da det Thom Hell fokuserer på når han besøker Bergen, Ålesund, Trondheim, Stavanger, Larvik og Tønsberg på en kort turne høsten 2011: Perler på en snor, hans beste sanger så langt fremført i den sammenhengen som Thom liker aller best; Live med band i ryggen.

Samtidig vil han rette blikket fremover og tilby publikumet små overraskelser i form av noen nye sanger fra det kommende albumet.

Med seg på turneen har han Thomas Aslaksen (Pow Pow), Kjetil Grande (The Crank Bros.), Asbjørn Ribe (Jim Stärk) og Even Ormestad (Jaga Jazzist).