Endelig begynner kvarterets gjenåpning av gamlebygget i Olav Kyrresgate 49 (OK49) å nærme seg! I skrivende stund er det 92 dager igjen.

Styret i Bergen Realistforening jobber på spreng med å gjøre seg klare til gjenåpningen. På lørdag (31. oktober) brukte vi fridagen vår på et internt seminar hvor gamle medlemmer kom og snakket om hvordan det var å drive på Kvarteret i dets prakttid.

NG2, kvarterets midlertidige oppholdslokale, stenger ned i løpet av desember måned. Dermed er det kapitelet avsluttet i både Kvarterets og RFs historie. Vi oppfordrer alle å være med på vår siste konsert på NG2, torsdag 3. desember. Da skal Daven Belfry Band spille. Neste RF arrangement blir neppe før OK49 åpnes for festglade studenter.

For mer informasjon om kvarteret, besøk deres hjemmeside på Kvarteret.no.